Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Denizli Acıpayam kaza: Abidin Ok hayatını kaybetti

Acıpayam’da bir motosiklet ve otomobilin çarpıştığı trafik kazasında motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Bölge halkı daha fazla can kaybının yaşanmaması için önlem alınmasını talep ediyor.

Acıpayam'da bir motosiklet ve

Denizli’nin Acıpayam ilçesine bağlı Alaattin Mahallesi’nde bayram günü acı bir kaza yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 60 yaşlarında olduğu tahmin edilen Abidin Ok, plakasız motosikletiyle mahalle mezarlığını ziyaret ettikten sonra dönüş yolunda aynı yönde ilerleyen bir otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle metrelerce savrulan Ok, olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü ise yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

Kazanın ardından bölge halkı duruma tepki gösterdi. Yılda en az 10 ölümlü kazanın meydana geldiği belirtilen bölgeye alt geçit ve trafik ışığı gibi önlemler alınması istendi. Vatandaşlar, “Burada daha kaç can kaybolacak?” diyerek yetkililere seslendi.

Acıpayam’da yaşanan bu elim kaza, bir kez daha trafik güvenliği konusundaki eksiklikleri gündeme getirdi. Bölge halkı, benzer acıların yaşanmaması için yetkililerden acil önlem alınmasını bekliyor.