Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kerem Bursin Kimdir? Kerem Bursin’in sevgilisi kim? Haberin Kralı

Özellikle Beyazıt Öztürk’ün kafasını

Özellikle Beyazıt Öztürk’ün kafasını adonis kaslarına taktığı Kerem Bursin kimdir?
Güneşi Beklerken dizisinde ortalığı yakıp kavuran Kerem Bursin’in sevgilisi kimdir?
Özellikle baş rol oyuncusu Hande Doğandemir ile yakıştırılan Kerem Bursin, sağ gösterdi sol vurdu. Diğer baş rol oyuncusu olan Yağmur Tanrısevsin ile aşk yaşayan Kerem Bursin hakkında bilmedikleriniz habervaka.com da…. Kerem Bürsin’in adonis kaslı fotoğrafları da burada.

Kerem Bursin gerçek adıyla Kerem Bürsin’in hayatı ve vikipediası ney ?
Adonislerini nasıl yaptı? Zeyker’in yaşı kaç? Zeyker’in sevgilisi varmı ?ZEYKER hayranlarının büyük bir hayranlıkla takip ettiği, adonis kaslarıyla genç kızların sevgilisi oyuncu Kerem Bursin kimdir? Güneşi Beklerken dizisinin yakışıklı Kerem’i Kerem Bursin’in sevgilisi kim? İşte tüm ayrıntılar ve Yağmur Tanrısevsin’in biyografisi. Kerem ile Zeynep ile sevgili mi?

Kerem Bürsin hakkında bilmedikleriniz
Kerem Bürsin, babasının işleri yüzünden uzun süre Amerika ve Teksas’da yaşadı. Üniversite ve oyunculuk eğitimini ise Amerika’da tamamladı. Şimdilerde diksiyonunu düzeltmek için düzenli olarak ders alıyor.
“Her yaz tatili anneannemlere, yani buradaki ailemin yanına geliyordum. Benim için burada geçirdiğim o 3 aylık tatil dönemleri bambaşkaydı. En ben, en özgür olduğum anlardı. Türkiye’de olmak, bu kültürü yaşamak, ailemle vakit geçirmek, yazlıkta olmak, Türk arkadaşlarımla takılmak… Bana çok şey kattı. Ben de zaten Türk’üm, burada iyi hissediyorum.”
“Los Angeles’ta da çok mutluydum. Ancak diyelim ki oyuncu seçmelerine gidiyorum. Amerikalı gibi konuşuyorum; ama ‘Ben Kerem Bürsin’ diyorum, herkes şaşırıyor. Türk olmama da şaşırıyorlar. Yanlış anlaşılmasın, Türk olmam onlara farklı ve cazip de geliyor. Ama ilk soruları ‘Peki Türkiye’de hangi projelerde rol aldın?’ oluyordu. ‘Yok’ diyorum, ‘Ben burada okudum, yaşadım’… O anda sihir bozuluyor, yani ilgileri azalıyor. Çünkü Los Angeles’ta o kadar çok oyuncu var ki; hepsi yetenekli, hepsi yakışıklı. Hep farklılık arıyorlar. Yoksa benim de en büyük hayalimdi Hollywood’daki Türk oyuncu olmak.”

İSTANBUL’A BAYILIYORUM

“Bu şehir her yönüyle çok güzel. Bayılıyorum. İstanbul’u ziyaret etmek başka, yaşamak bambaşka. Burada kalarak ülkem hakkında çok şey öğrendim.”

YAKIŞIKLI DEĞİLİM

“Ben çok yakışıklı değilim. Neyse ki, işim yakışıklı olmak değil. İşim oyuncu olmak.”

İDEAL KADIN TİPİ

“Ayakları üzerinde duran kadın, bana çekici geliyor. Çünkü biliyorsun ki o sana muhtaç değil. Özgüven de önemli. Ukalalıkla karıştırılan özgüvenden bahsetmiyorum ama… Kadının esprili olması da güzel. Kadınlar, çok değişik, çok şey yaşayan değerli varlıklar. Böyle bir dünyada kadın olarak başarılı ve güçlü olmak kolay değil.”

KLASİK BİR İNSANIM

“Bir kadını rahatsız etmek istemem, yani rahatsız etmekten çekinirim. Tabii ki flört, yani böyle şeyler o anki akışa bağlı. Centilmenim demek istemiyorum; ama ilişkilerde uyulması gereken bazı kodlar var. Günümüzde maalesef bazı şeyler pek kalmamış. O manada biraz klasik bir insanım.”

BOŞ SOKAKLARDA YÜRÜMEYİ SEVİYOR

“İstanbul’a ilk taşındığımda en sevdiğim şey, sabah dörtte sokağa çıkıp yürümekti. O sessizlik, sokakların enerjisi, her yerde tarihi görüyor ve hissediyorsun.

BAS GİTAR ÇALIYOR

“Eskiden grubumla rock müzik yapıyorduk. Ben basgitar çalıyordum. Grubumuzun adı ilk başta Androgen’di sonra ‘The Bellamy’ oldu. Teksas’ta çok konser verdik, hayranlarımız da vardı. Çok ciddiydik, hatta ben annemlere ‘Üniversiteye gitmeyeceğim ve enstrümanlarımızla dolaşarak müzik yapacağız’ diyordum. Ama sonra hayatımın ilk sırasında müziğin değil de oyunculuğun olmasını istediğimi fark ettim ve ister istemez dağıldı.”

BENİ TANISANIZ…

“Hayranlar beni görünce heyecanlanıyor. İçimden ‘Beni tanısan heyecanlanmayacaksın’ demek geçiyor…”

METROYA BİNEMİYORUM

“Ben metroya binmeyi çok severdim, seviyorum ama metroya binemiyorum. Buna da üzülüyorum. Levent’te ineceğime Hacıosman’da iniyorum. Biri fotoğraf çektirmek isteyince kıramıyorum.”

Hayatımızın bir çok anında aklımıza
Sıradaki Haber Hangi Ay Kaçıncı Ay? Ayların Sıralaması?
Gazeteler