Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ağustos AÖF bütünleme sınavı giriş belgesi, AÖF tek ders sınav yerleri

Bu haberin fotoğrafı yok

Anadolu Üniversitesi’nin 2016 Sınav Takvimine göre, 2016 AÖF Tek Ders Sınavı Tarihi 16 Temmuz olarak belirlenen sınav tarihleri ertelendi. 13 Ağustos tarihinde yapılacak olan sınavlar için AÖF tek ders sınav yerleri geçtiğimiz temmuz ayında belli olmuştu. Açıköğretim Fakültesi,1982 yılında kurulmuş olan ve Uzaktan eğitim metoduyla öğrencilerine hizmet veren, Anadolu üniversitesinin bir fakültesidir.
AÖF tek ders sınavı bu hafta sonu yapılıyor. AÖF açıköğretim fakültesi sınav tarihi ve detaylar aksam.com.tr’de. Tek ders sınav giriş belgelerini 12 Temmuz 2016 tarihinden itibaren www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresinden veya AÖF bürolarından alınabilecektir. 2015- 2016 Eğitim yılı bahar dönemi dönem sonu final sınavının sonuçlarının açıklamasından sonra tek derste başarısız olan öğrenciler için sınavın yapılacağı tarih ve sınav giriş yerleri neresi? sorusu belli oldu. Adaylar AÖF Sınav giriş belgelerini internet sitesi üzerinden “Açıköğretim Öğrenci Otomasyonu” linki ile AÖF bürolarından alabilecekler.

 

AÖF SINAV YERLERİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

AÖF TEK DERS SINAV GİRİŞ BELGESİ ALMA VE ÇIKARMA İÇİ TIKLAYIN

 

AÖF TEK DERS SINAVI DUYRUSU

Anadolu Üniversitesi açıköğretim sistemine göre öğretim yapan fakültelere kayıtlı, 2015-2016 Öğretim Yılında tek dersten başarısız olan ve bu dersini geçtiği takdirde mezun olabilecek durumdaki öğrencilere Tek Ders Sınavı 13 Ağustos 2016 tarihinde yapılacaktır. Tek ders sınavı aşağıda belirlenen esaslar çerçevesinde gerçekleştirilecektir.

AÖF SINAV GEÇME NOTLARI
84 – 100 AA 4,00 Geçti
77 – 83 AB 3,70 Geçti
71 – 76 BA 3,30 Geçti
66 – 70 BB 3,00 Geçti
61 – 65 BC 2,70 Geçti
56 – 60 CB 2,30 Geçti
50 – 55 CC 2,00 Geçti
46 – 49 CD 1,70 Ortalamaya Bazlı Geçti
40 – 45 DC 1,30 Ortalamaya Bazlı Geçti
33 – 39 DD 1,00 Ortalamaya Bazlı Geçti
0 – 32 FF 0,00 Kaldı
AÖF SINAV SONUÇLARINA İTİRAZ
Sınav sonuçlarına itiraz etmek isteyen öğrencilerimiz sonuçların ilan edildiği tarihten itibaren 5 (beş) iş günü içinde itirazlarını şu şekilde yapabilirler;
*Açıköğretim Fakültesi Merkez Büro Yöneticiliği birimine dilekçe göndererek
*aofbilgi@anadolu.edu.tr adresine e-posta göndererek
#sor|izle|öğren sayfasındaki #sorusor bölümünden
Açıköğretim Fakültesi Merkez Büro Yöneticiliğinin Yazışma Adresi: Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Merkez Büro Yöneticiliği Yunus Emre Kampüsü Tepebaşı 26470 ESKİŞEHİR

 AÖF NEDİR?

Açıköğretim Fakültesi,1982 yılında kurulmuş olan ve Uzaktan eğitim metoduyla öğrencilerine hizmet veren, Anadolu üniversitesinin bir fakültesidir. Kendi ikamet ettiği ilde üniversite kazanamayıp farklı illerde okuma imkanı olmayan, hatta örgün olarak üniversite okumaya fırsatı olmayan Türk vatandaşlarının imdadına koşan bir sistemdir Açıköğretim. Tüm Türkiye’de hizmet veren açıköğretim fakültesi, bunun yanı sıra KKTC, Türki Cumhuriyetler ve Batı Avrupa’da da Türk vatandaşlarımıza hizmet sunmaktadır.
Açık Öğretim ve Uzaktan Eğitim arasındaki fark: Uzaktan Eğitimde derslerin Canlı Ders olarak yapılmasıdır.

Devlet ve vakıf üniversitelerinin öğrencileri
Sıradaki Haber YÖKSİS giriş – YÖKSİS nedir? Yükseköğretim Bilgi Sistemi…!
Gazeteler