Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Pirinçin saça faydaları ve saç bakımında uygulanışı

Bildiğimiz pirinçin her zaman

Bildiğimiz pirinçin her zaman hayalini kurduğumuz o daha parlak, daha güçlü ve daha yoğun saçlara kavuşmamıza yardımcı olabileceğini biliyor muydunuz?

Işıl ışıl ışıldayan saçlara sahip olabilmek için saç bakımında pirinç mucizesini kullanmaya ne dersiniz? Evde hazırlayabileceğiniz tamamen doğal yüzde yüz bitkisel bir pirinçli saç bakım formülüyle saçlarınız kısa sürede istediğiniz dolgun forma girmiş olacak.

Her şeyden önce saçlarımızın daha güçlü, daha yoğun görünmesini ve daha parlak görünmesini istiyorsak beslenmemize dikkat etmemiz gerekmektedir. Bu besinlerin en başında protein olarak zengin gıdalar gelmektedir.

Pirinç denince muhtemelen herkesin aklına tane tane pişmiş bir pilav gelmektedir. Ama aslında pirinç saçlar için çok faydalıdır.

Bir kâse pirinci 2 kâse suda sabaha kadar bekletin ve sabah pirinci süzdükten sonra suyunu sprey ağızlı bir şişeye boşaltın. Ve duştan çıktıktan sonra saçınızı kurutmadan bu spreyi saçınıza sıkın. Bu işlem bittikten sonra saçlarınız eskisine göre çok daha dolgun olacaktır.

Hayatımızın bir çok anında aklımıza
Sıradaki Haber Hangi Ay Kaçıncı Ay? Ayların Sıralaması?