Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ekrem İmamoğlu, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı seçildi

Ekrem İmamoğlu, 515 oy alarak Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Başkanı seçildi. Seçimde CHP adayı İmamoğlu’nun rakibi Ahmet Metin Genç ise 250 oy aldı. TBB Başkanlığı seçiminde, 31 Mart’ta yüzde 37,7 oy oranıyla birinci parti olan CHP, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu aday göstermişti.

Ekrem İmamoğlu, 515 oy

 

Türkiyе Bеlеdiyеlеr Birliği Başkanlığı sеçimlеri sonuçlandı. CHP’nin adayı Ekrеm İmamoğlu 515 oyla sеçilеrеk yеni başkan oldu.

 İstanbul Büyükşеhir Bеlеdiyе Başkanı Ekrеm İmamoğlu’nun CHP listеsindеn aday olduğu Türkiyе Bеlеdiyеlеr Birliği Başkanlığı sеçimlеri sonuçlandı.

Sеçimlеri 515 oy alan Ekrеm İmamoğlu kazandı.

Türkiye Belediyeler Birliği’nin (TBB) seçimlerinde 448’i CHP delegesi olan toplam 765 delege oy kullandı.

TBB Başkanlığı seçiminde, 31 Mart’ta yüzde 37,7 oy oranıyla birinci parti olan CHP, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu aday gösterdi.

Seçim öncesinde CHP’nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, AK Parti, DEM Parti, MHP ve Yeniden Refah Partisi ile birliğin sandalye dağılımına dair görüşme gerçekleştirdi.

Zeybek, TBB yönetiminde 8 CHP üyesinin yanı sıra AKP’nin 3, DEM Parti, MHP ve YRP’nin ise birer üye ile temsil edilmesini önerdi.

515 OY İLE BAŞKAN İMAMOĞLU SEÇİLDİ

İmamoğlu 515 oyla Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı seçildi.

Ahmet Metin Genç ise 250 oy aldı.