Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Emekli maaşı zammı kaç TL? Temmuz ayında emekli maaşı ne kadar olacak?

Emekli maaş zammı ne kadar olacak? Temmuz ayında emekli maaşları ne kadar artacak? Emekli maaşı zam oranı ne zaman belli olacak? Bağ-Kur ve SSK emekli maaş zammı hakkında tüm bilgiler!

Emekli maaş zammı ne

EMEKLİ MAAŞ ZAMAMI NE KADAR OLACAK? İŞTE TAHMİNLER

Milyonlarca mеmur, mеmur еmеklisi, SGK vе Bağ-Kur еmеklisini ilgilеndirеn yılın bеşinci еnflasyon vеrisi açıklandı.

Mayıs ayında еnflasyon aylık yüzdе 3.37 olarak gеrçеklеşti. Buna görе SGK vе Bağ-Kur еmеklilеri Ocak ayı için yüzdе 6,70, Şubat ayı için yüzdе 4.53, Mart ayı için yüzdе 3.16, Nisan ayı için yüzdе 3,18, Mayıs ayı için dе yüzdе 22.7 еnflasyon farkını şimdidеn hak еtmiş oldu. Böylеcе üçüncü aydan zam yüzdе 18,70 olarak bеlirlеndi. Ancak bu zam Tеmmuz ayındaki maaşlara yansıyacağı için hеr ay açıklanan aylık еnflasyonu oranında birikimli olarak hеsaplanacak. Gеriyе kalan Mayıs vе Haziran ayının еnflasyon vеrisinin açıklanması bеklеniyor.

Emekli maaş zammı ne kadar kaç TL olacak? Temmuz ayının gelişiyle birlikte milyonlarca emekli bu sorunun cevabını araştırıyor. Bilindiği üzere Mayıs ayı enflasyon verilerinin açıklanmasıyla birlikte 5 aylık enflasyon farkı toplamı yüzde 22’yi aştı. Böylelikle emekli maaşlarına en az yüzde 22 zam yapılacağı kesinleşmiş oldu. Net zam bilgisi ise Haziran ayı verilerinin açıklanmasıyla belli olacak. Kesin rakamlar öncesi zam tahminlerini haberimizde derledik. İşte uzmanlar tarafından yapılan 2024 Temmuz ayı emekli maaş zammı tahminleri…

EMEKLİ MAAŞ ZAMAMI NE KADAR OLACAK İŞTE TAHMİNLER
EMEKLİ MAAŞ ZAMAMI NE KADAR OLACAK? İŞTE TAHMİNLER
Milyonlarca memur, memur emeklisi, SGK ve Bağ-Kur emeklisini ilgilendiren yılın beşinci enflasyon verisi açıklandı.
Mayıs ayında enflasyon aylık yüzde 3.37 olarak gerçekleşti. Buna göre SGK ve Bağ-Kur emeklileri Ocak ayı için yüzde 6,70, Şubat ayı için yüzde 4.53, Mart ayı için yüzde 3.16, Nisan ayı için yüzde 3,18, Mayıs ayı için de yüzde 22.7 enflasyon farkını şimdiden hak etmiş oldu. Böylece üçüncü aydan zam yüzde 18,70 olarak belirlendi. Ancak bu zam Temmuz ayındaki maaşlara yansıyacağı için her ay açıklanan aylık enflasyonu oranında birikimli olarak hesaplanacak. Geriye kalan Mayıs ve Haziran ayının enflasyon verisinin açıklanması bekleniyor.

EMEKLİ MAAŞI YENİ ZAM ORANI BELLİ OLUYOR (Kritik tarih 3 Temmuz) || Bağ-Kur ve SSK emekli maaş zammı ne kadar olacak, yüzde kaç artacak En düşük emekli maaşı ne kadar
Memur maaşları ile memur emeklisinin aylıklarına 2024’ün ilk 6 ayında yüzde 15, ikinci 6 ayında yüzde 10, 2025’in ilk 6 ayında yüzde 6, ikinci 6 ayında yüzde 5 zam yapılacak. Bu zam oranları enflasyonun altında kalırsa gerçekleşecek. Enflasyon zam oranlarından yüksek kalırsa memur ve memur emeklileri enflasyon farkını da zam olarak maaşlarında görecek.

EMEKLİ MAAŞI YENİ ZAM ORANI BELLİ OLUYOR (Kritik tarih 3 Temmuz) || Bağ-Kur ve SSK emekli maaş zammı ne kadar olacak, yüzde kaç artacak En düşük emekli maaşı ne kadar
(Not: Enflasyon oranı eksi açıklanırsa hesaplanan birikimli oranda düşüş yaşanabilir, diğer aylar açıklanacak enflasyon verilerine göre maaşlara yansıyacak fark belli olacak)