Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Emekliler dikkat: SGK tarafından emeklilere özel internet sitesi “emekliler.gov.tr” erişime açıldı!

Kurumun sosyal medya hesabından

Kurumun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Türkiye Yüzyılı emektarlarımızın ‘Emekli Dijital Kimlik Kartı’ hazır. Emeklilerimize özel yapılan indirimler ve birçok fırsatlara ‘http://emekliler.gov.tr‘ adresi üzerinden erişebilirsiniz.” ifadeleri kullanıldı.

SGK’nin paylaşımında “emekliler.gov.tr” internet sitesi üzerinden “dijital kimlik kartı”nın nasıl oluşturulacağına ilişkin videoya da yer verildi. Buna göre, emekliler, oluşturulduktan sonra PDF çıktısı alınacak dijital kimlik kartı üzerindeki QR kodla kendilerine özel indirimlerden faydalanabilecek.

EMEKLİLERE ÖZEL HİZMETLER

“emekliler.gov.tr” internet sitesi, emeklilere özel indirimler ve fırsatlar sunmanın yanı sıra, emeklilikle ilgili birçok bilgiyi ve hizmeti de erişilebilir kılacak. Emekliler bu platform üzerinden, emekli maaşları, sağlık hizmetleri ve diğer sosyal güvenlik konularıyla ilgili bilgilere kolayca ulaşabilecekler.

Son dakika: Haziran ayı еnflasyon
Sıradaki Haber MEMUR EMEKLİ MAAŞI ZAMMI SON DAKİKA! Temmuz 2024 için belli oldu: 6 aylık enflasyon farkı sonrası maaş tablosu değişti… Gözler en düşük emekli maaşında!