Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fırat Türkmen’in kardeşi Gamze Türkmen Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

Gamze Türkmen kimdir, kaç yaşında, nereli? Kadir Ezildi’nin nişanlısı Gamze Türkmen hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda bulabilirsiniz. Fırat Türkmen’in kardeşi olan Gamze Türkmen’in hayatı, kariyeri ve Kadir Ezildi ile olan ilişkisi hakkında bilgi edinin.

Gamze Türkmen kimdir, kaç

Kadir Ezildi, Gamze Türkmen ile Nişanlanıyor

“Ben hayatta evlenemem” diyerek sık sık gündeme gelen temizlik sevdalısı Kadir Ezildi, nişanlanacağını duyurdu. TLC’de yayınlanan “Temizlik Avcıları” programıyla tanınan ve sonrasında “Temizlik Benim İşim” ile izleyicinin gönlünde taht kuran Ezildi, Canlar Cananı Muhammed ilahisi ile tanınan Fırat Türkmen’in kardeşi Gamze Türkmen ile evlilik hazırlıklarına başladı.
GAMZE TÜRKMEN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?
Gamze Türkmen 1 Mart 1993 yılında Erzurum Yakutiye’de doğdu. Gamze Türkmen Güzel Sanatlar Fakültesi mezunudur. Aynı zamanda ses sanatçısı Fırat Türkmen’in kardeşidir.

KADİR EZİLDİ KİMDİR?
Temizlik programlarında sunuculuğu ile ün kazanan Kadir Ezildi, 28 yaşında. İstanbul’da annesi ve erkek kardeşi ile birlikte yaşamaktadır. Sosyal medyada paylaştığı videolarla popüler olan Kadir, katıldığı televizyon programı ile geniş kitlelere ulaşarak herkesin sevgisini kazandı.

Kadir Ezildi ve Gamze Türkmen’in nişan töreni 19 Temmuz’da Erzurum’da Eylül ayında ise İstanbul’da gerçekleşecektir.

Nişan Hazırlıkları Başladı

Kadir Ezildi, sosyal medya hesabından nişan hazırlıklarını paylaştı. Gamze Türkmen ile 19 Temmuz’da nişanlanacak olan ünlü sunucu, bu mutlu haberi takipçileriyle paylaştı. Aslen Erzurum Yakutiyeli olan Gamze Türkmen, ilkokul ve lise eğitimini Erzurum merkezde tamamladı.

Kadir Ezildi’nin nişanlısı Gamze Türkmen, Fırat Türkmen’in kardeşi olarak tanınıyor. Kadir Ezildi’nin sosyal medyada paylaştığı nişan hazırlıkları takipçileri tarafından büyük ilgi gördü.

Kadir Ezildi ve Gamze Türkmen çiftine mutluluklar dileriz!