Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızıl Goncalar’ın Cüneyd Efendi’si Mert Yazıcıoğlu’na Yorum Yağdı!

Kızıl Goncalar’ın Cüneyd Efendi’si


Kızıl Goncalar’ın Cüneyd Efendi’si Mert Yazıcıoğlu Denizden Çıkarken Görüntülendi! O Halleri Sosyal Medyada Yorum Yağmuruna Tutuldu

Kızıl Goncalar dizisinde Cüneyd Efendi karakterine hayat veren ve performansıyla büyük beğeni toplayan Mert Yazıcıoğlu, dizinin sezon finali yapmasının ardından tatil için Bodrum’a gitti. Özgü Namal, Özcan Deniz, Hazal Türesan, Erkan Avcı ve Şerif Erol gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı dizideki rolüyle dikkat çeken Yazıcıoğlu, tatil sırasında denizden çıkarken görüntülendi.

Yakışıklı oyuncunun denizden çıktığı anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Geçtiğimiz sezon canlandırdığı Cüneyd Efendi rolüyle dikkatleri üzerine çeken Mert Yazıcıoğlu, sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor.

Her adımı olay olan oyuncunun denizden çıkarken çekilen fotoğrafları, takipçileri tarafından büyük ilgi gördü. Sosyal medya kullanıcıları, “Yapma yanarsın”, “Mert efendi çok iyi görünüyorsun”, “Taş gibi adam” gibi yorumlarla beğenilerini dile getirdi.

Mert Yazıcıoğlu, denizin ve güneşin tadını çıkarırken, tatil fotoğraflarıyla da hayranlarının beğenisini toplamaya devam ediyor. Dizinin yeni sezonu öncesinde dinlenen oyuncu, Bodrum’daki tatiliyle gündemde kalmayı başarıyor.

Hudutsuz Sevda’da Şok Ayrılık: Başrol
Sıradaki Haber Hudutsuz Sevda Dizisine Veda Etti!