Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Burdur Belediyesi’nde Trajik Olay:Belediye Çalışanı Yalçın Gökçüoğlu İntihar Etti

Burdur Belediyesi’nde güvenlik görevlisi

Burdur Belediyesi’nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Yalçın Gökçüoğlu (31), gece nöbeti sırasında hayatına son verdi. Olay, gece yarısı Burdur Belediyesi binasında meydana geldi.

YALÇIN GÖKÇÜOĞLU BURDUR

Gece nöbetine gelen:  bir diğer güvenlik görevlisi, Gökçüoğlu’nu kanlar içinde buldu. Hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verilmesiyle sağlık ve polis ekipleri olay yerine intikal etti.

Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, Yalçın Gökçüoğlu’nun Burdur’da yaşamını yitirdiği belirlendi. Olay yerinde yapılan incelemede, Gökçüoğlu’nun masasında “Ölümümden kimse sorumlu değildir.” yazılı bir not bulundu. Bu not üzerine, Gökçüoğlu’nun kendi silahıyla intihar ettiği tespit edildi.

Acı haberin ardından olay yerine gelen ailesi, arkadaşları, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve belediye çalışanları büyük üzüntü yaşadı. Yalçın Gökçüoğlu’nun cenazesi otopsi yapılmak üzere Burdur Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Geçtiğimiz gece nöbet başında yaşamına son veren Burdur Belediyesi Güvenlik Görevlisi Yalçın Gökçüoğlu, Ulu Cami’de kılınan cenaze namazına müteakip Burdur Sultandere Mezarlığında toprağa verildi.

Burdur’da Gökçüoğlu için gözyaşları sel oldu
Sevilen genç Yalçın Gökçüoğlu’nun cenaze törenine, yakın ve dostları akın etti. Gözyaşlarının sel olduğu cenaze töreninde Yalçın Gökçüoğlu’nun babası Burdur Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nevruz Gökçüoğlu taziyeleri kabul etti. Cenazeye Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP İl Başkanı Kadir Koç, Yeşilova Belediye Başkanı Okan Kurd, Burdur Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Metin Sipahi ve Esnaf Odası Başkanları, Sivil Toplum Örgütü Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Birim Müdürleri, İş Adamları ile Gökçüoğlu ailesinin yakın ve dostları katıldı.

Burdur’da Gökçüoğlu için gözyaşları sel oldu

Burdur Belediyesi Güvenlik Görevlilerinin tabutu başında nöbet tuttuğu Yalçın Gökçüoğlu’nun cenaze namazı öğle namazına müteakip kılındı. Gökçüoğlu’nun cenazesi, kılınan namazın ardından Burdur Sultandere Mezarlığında gözyaşları ile toprağa verildi.

İlahici Ali kimdir, öldü mü
Sıradaki Haber İlahici Ali vuruldu