Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MasterChef Türkiye’de Ana Kadroya Giren Son Yarışmacı Kim Oldu? İşte 2024 Sezonunun En Yetenekli İsmi!

MasterChef Türkiye’de Heyecan Dorukta: Ana Kadroya Giren 1 Yarışmacı Kim Kazandı? Detaylar Burada!…MasterChef Türkiye’de Son Bölümde Neler Yaşandı? Ana Kadroya Giren Yarışmacı Kim Oldu? İşte Tüm Detaylar!…

MasterChef Türkiye'de Heyecan Dorukta:

MasterChef kim kazandı, 12. yarışmacı kim oldu, ana kadroya kim girdi? soruları dün geceki mücadele sonrası yanıt buldu. Eleme turlarına hız kesmeden devam eden MasterChef Türkiye’nin 25 Temmuz tarihli son bölümünde, üçüncü grupta yer alan 11 yarışmacı adayı ana kadroya girebilmek için ikili etapta mücadele verdi. Danilo, Mehmet ve Somer Şef’in ilk turda istediği ‘kiraz’ ile yaratıcı yemeği en iyi hazırlayan yarışmacılar, nasi goreng-tavuk satay etabına yükseldi. Gecenin sonunda kazanan isim MasterChef’te 12. önlüğün sahibi oldu. Böylece MasterChef 2024 yarışmacıları da netleşmeye başladı. Peki, dün akşam MasterChef’te kadroya kim girdi ve kim kazandı? İşte, MasterChef 12. yarışmacı ve son bölümde yaşananlar.

MasterChef Türkiye 12. yarışmacı olarak yukarı çıkan isim perşembe akşamı belli oldu. TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye’nin 25 Temmuz tarihli son bölümünde yarışmacı adayları final eleme turunda bir kez daha karşılaştı. Zorlu turun ilk etabında kiraz çeşitleri yaratıcı yemeği en iyi yaparak üst tura çıkan isimler, Zübeyde, Nigar, Eda, Nida, Ezgi oldu. İkinci turda ise rakiplerinden daha başarılı olan isim MasterChef ana kadrosuna girdi. Peki, 25 Temmuz MasterChef ana kadroya kim girdi, kim kazandı? İşte, MasterChef ana kadroya giren son yarışmacı.

Ana kadro yarışmacı seçimlerine devam eden MasterChef Türkiye ilk etabında 11 yarışmacı adayı kiraz çeşitleri ile yaratıcı tabak yapmak için mücadele verdi. Bu etapta Mehmet, Danilo ve Somer şef yarışmacılara tam 45 dakika süre verdi.

MasterChef ana kadroya son bölümde kim girdi 25 Temmuz 2024 | Dün akşam MasterChefte kim kazandı, 12. yarışmacı kim oldu İşte MasterChef Türkiyede önlüğü kazanarak yukarı çıkan isim
Şeflerin verdikleri süre sonunda yapılan tabak değerlendirmesi ile ikinci tura çıkan isimler Zübeyde, Nigar, Eda, Nida, Ezgi oldu.

Gecenin ikinci ve son etabında ise şefler bu kez yarışmacı adaylarından Endonezya mutfağından nasi goreng-tavuk satay hazırlamalarını istedi. Şefler bu turda yarışmacılara 40 dakika süre verdi.

MasterChef ana kadroya son bölümde kim girdi 25 Temmuz 2024 | Dün akşam MasterChefte kim kazandı, 12. yarışmacı kim oldu İşte MasterChef Türkiyede önlüğü kazanarak yukarı çıkan isim
Süre sonunda yemeklerin tadına bakan şefler başarılı olan Nigar, Eda ve Zübeyde’yi öne çağırdı. Gecenin sonunda rakiplerinden daha başarılı yemek yapan Eda oldu. Böylece Eda kazanarak MasterChef Türkiye 2024’ün 12. yarışmacısı seçildi.

Kuruluş Osman 6. Sezon Hazırlıklarında
Sıradaki Haber Berk Erçer, Kuruluş Osman Dizisine Veda Etti!