Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Galatasaray’ın Eski Başkanı Adnan Polat’tın Babası İbrahim Polat’ın Vefatıyla Galatasaray Camiası Yasa Boğuldu

İbrahim Polat’ın Ardından: Türkiye’nin Köklü İşletmelerinden Birinin Temelini Atan İş İnsanı…İbrahim Polat’ın Hayatı ve Başarı Öyküsü: Müteahhitlikten Turizme, Çeşitli Sektörlerdeki Başarılı Girişimleri…

İbrahim Polat'ın Ardından: Türkiye'nin

Acı haberi tv100.com yazarı Barış Yarkadaş sosyal medyadan duyurdu.

Yarkadaş şu ifadeleri kullandı:

Sevgili ağabeyimiz iş insanı İbrahim Polat’ı da kaybettik. Eşi Suna Polat’ı kaybetmesinin ardından zor günler geçiren İbrahim Polat, bir süredir tedavi görüyordu. Polat, ilerleyen yaşına rağmen, TV programlarınızı hiç kaçırmaz, rahmetli eşiyle birlikte arada sırada kritik de yapar, eleştiri ve önerilerini dile getirirdi. Devri daim olsun…

İBRAHİM POLAT KİMDİR?

1955 yılında açtığı müteahhitlik firması ile Türkiye’nin en köklü işletmelerinden birinin temelini atan İbrahim POLAT 1931 yılında Erzurum Aşkale’de doğmuştur. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Genç yaşta müteahhitliğe başlayarak ilk firmasını kurmuş ve İstanbul’da çok sayıda seçkin binaya imza atmıştır. 1972’de İzmir’de Ege Seramik Fabrikalarını kurarak başladığı sanayi sektöründeki girişimlerine daha sonra seramik sağlık gereçleri, madencilik ve enerji alanlarını da katan Polat, 1993 yılında İstanbul Polat Renaissance Hotel ile Turizm Sektörüne giriş yapmıştır.

Çağdaş kurumsal yönetim yaklaşımı, müşteri memnuniyeti ve iş ortaklarının güvenini merkez alan çalışma anlayışı ile tüm personeline ilham kaynağı olan İbrahim POLAT, girdiği tüm sektörlerde başarıyı yakalamıştır.

Tüm grup şirketleri Sayın İbrahim Polat’ın belirlediği topluma ve çevremize duyulan sorumluğun gerekliliklerini en iyi şekilde yerine getirme, üretim, yatırım ve hayata geçen projelerle müşteri, çalışan, faaliyet gösterilen sektörlere, topluma ve çevreye katma değer sağlamaya misyonu ile hareket etmektedir.

Meteoroji Genel Müdürlüğü'nden Yapılan Açıklamaya
Sıradaki Haber Meteoroloji 10 il için saat verip uyardı! Çok kuvvetli sağanak geliyor