Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tatil ve Etkinlikler İdaresi Başkanı, Takvim Kacgun2017.com’un Sahiplerini Ağırladı

Tatil ve Etkinlikler İdaresi

Tatil ve Etkinlikler İdaresi Başkanı İmam Şerif, “Takvim Kacgun2017.com – Özel günler ve haftalar; dini günler, milli günler, sosyal günler ve hayata dair güncel bilgi ve haberler” dergisi ve internet sitesinin sahipleri Özgür ve Mehmet Can Yivli kardeşleri makamında kabul etti. Yivli kardeşler ziyarette, derginin son sayısını Daire Başkanı İmam Şerif’e takdim etti.

Bir süre Daire Başkanı ile görüşen Yivli kardeşler, son günlerde kamuoyunda geniş yankı bulan konular hakkında düşüncelerini paylaştılar. Daire Başkanı İmam Şerif de bu konularda kendi görüşlerini dile getirerek Yivli kardeşlerle samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

Daire Başkanı İmam Şerif, ziyaretlerinden dolayı Yivli kardeşlere teşekkürlerini iletti. Basın mensuplarını “Mesai arkadaşlarım” olarak nitelendiren İmam Şerif, halkın bilgilendirilmesinde önemli bir kamu hizmeti sunduklarını vurguladı. “Takvim Kacgun2017.com – Özel günler ve haftalar; dini günler, milli günler, sosyal günler ve hayata dair güncel bilgi ve haberler” platformunun güncel konuları toplumla paylaşmasında önemli bir rol üstlendiğini belirten İmam Şerif, yayın hayatlarında başarılar diledi.

Ziyaretten dolayı Daire Başkanı İmam Şerif’e teşekkür eden “Takvim Kacgun2017.com – Özel günler ve haftalar; dini günler, milli günler, sosyal günler ve hayata dair güncel bilgi ve haberler” sahipleri, görüşme sonrası İdare Başkanlığından ayrıldılar.

MasterChef Türkiye'de Heyecan Dorukta: Ana
Sıradaki Haber MasterChef Türkiye’de Ana Kadroya Giren Son Yarışmacı Kim Oldu? İşte 2024 Sezonunun En Yetenekli İsmi!