Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sel geliyor. Meteoroloji bu kez 8 ili uyardı

KUVVETLİ YAĞIŞ GELİYOR Özеlliklе

KUVVETLİ YAĞIŞ GELİYOR

Özеlliklе Batı Akdеniz’in iç kеsimlеri, Doğu Akdеniz’in Toroslar mеvkii, Hatay, Afyonkarahisar, Sakarya, Muğla, Ordu, Girеsun, Rizе vе Trabzon’un iç kеsimlеrindе yеrеl olarak kuvvеtli yağışlar öngörülüyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bazı iller için sağanak yağış uyarısında bulundu. 8 ile sağanak geliyor. İzmir, Aydın ve Muğla illerinin iç kesimleri, Manisa, Denizli, Balıkesir’in güneydoğusu, Kütahya ve Bursa‘da beklenen sağanak yağış öğleden sonra etkisini gösterecek. Konu ile Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nen açıklama geldi. Vatandaşların sel, su baskını, heyelan, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar ve yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olması gerekiyor.

METEOROLOJİ 8 İLİ BİRDEN UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün 8 ili kapsayan uyarısı aşağıda yer alıyor. İzmir, Aydın ve Muğla illerinin iç kesimleri, Manisa, Denizli, Balıkesir’in güneydoğusu, Kütahya ve Bursa’da görülecek yağışlar hakkında Meteoroloji şu açıklamayı yaptı:

Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün öğle saatlerinden sonra İzmir, Aydın ve Muğla illerinin iç kesimleri, Manisa, Denizli, Balıkesir’in güneydoğusu, Kütahya ve Bursa ‘da yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, heyelan, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar ve yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden gelen son bilgilere göre sağana yağış bu akşam sona erecek.

Fеrdi Tayfur’un, kızı Tuğçе’yе “Tayfur”
Sıradaki Haber Necla Nazır Ferdi Tayfur’a ateş püskürdü: Evladım kırmızı çizgim