Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tedavi görüyordu: Genç kalecinin bacağı kesildi

Union Berlin’in genç kalecisi

Union Berlin’in genç kalecisi Berkin Arslanoğulları, kemik kanseriyle verdiği mücadelede kötü bir gelişme yaşadı. Henüz 19 yaşındaki Berkin’in yoğun kemoterapi tedavisi sonuç vermedi ve doktorlar bacağının kesilmesine karar verdi. Berkin, geçen sezon Union Berlin’in UEFA Gençlik Ligi kadrosunda yer almıştı ve kısa süre önce kansere yakalanmıştı.

Ameliyat sonrası Berkin’in hayatına uyum sağlaması ve ailesinin maddi yükünü hafifletmek amacıyla Union Berlin kulübü harekete geçti. Kulüp, Berkin’in ailesinin işlerine gidemediklerini ve mevcut dairenin engelli bir birey için uygun olmadığını vurgulayarak, ailenin maddi desteğe ihtiyaç duyduğunu belirtti. Bu kapsamda, bir bağış kampanyası başlatıldı.

Union Berlin, Berkin ve ailesine bu zorlu süreçte destek olunması için taraftarlarına ve futbol camiasına dayanışma çağrısında bulundu.

Berkin Arslanoğulları'ndan Üzen Haber! Genç Kalecinin Bacağı Kesildi

Alman takımı Union Berlin’in 19 yaşındaki genç kalecisi Berkin Arslanoğulları, kemik kanseriyle mücadele ediyor. Yoğun kemoterapi tedavisi gören oyuncunun, tedavilere yanıt vermemesi nedeniyle doktorlar bacağının kesilmesine karar verdi.

Sözcü’nün aktardığına göre; Union Berlin kulübü, genç kalecinin geçirdiği ağır ameliyatın ardından Berkin ve ailesi için bir destek kampanyası başlattı. Kulübün yaptığı açıklamada, Berkin’in ailesinin bu süreçte işlerine gidemediği ve mevcut konutlarının engelli bireyler için uygun olmadığı vurgulandı. Berkin’in yeni hayatına daha kolay uyum sağlayabilmesi için maddi yardıma ihtiyaç duyulduğu ifade edilerek, kulüp tarafından bir bağış kampanyası başlatıldı.

 

Geçen sezon Union Berlin’in UEFA Gençlik Ligi kadrosunda yer alan Berkin, kısa süre önce kansere yakalanmış ve tedavi sürecine başlamıştı.

 

Sеzon başında Mеbappе’yi bеdеlsiz olarak
Sıradaki Haber Real Madrid çıldırdı. Transfer listesini şimdiden hazırlıyor