Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Diş macununun bilinmeyen faydaları

Diş macununun bu faydaları

Diş macununun bu faydaları sizi çok şaşırtacak.

Sabah akşam veya yemeklerden sonra dişlerimizi fırçalamak için kullandığımız diş macununun bu faydalarını duyunca daha da şaşıracaksınız, işte detaylar..

tırnak-32993

Sigara içen insanların tırnaklarında sigara kullanımına bağlı olarak sararma oluşur, işte bu sararmayı diş macunu ile giderebilirsiniz

tava-diş macunu

Döküm tavalarda oluşan lekeleri diş macunu ile kolayca giderebilirsiniz.

yanık diş macunu

Basit ve önemsiz yanıkların üzerine diş macunu ile tedavi uyguladığınızda su toplamasını engellediği gibi ağrısınıda azaltacaktır, ancak sakın açık yaraların üzerine uygulamayın..

ayakkabı temizleme yöntemi

Ayakkabı üzerinde oluşan lekeleri diş fırçası üzerine ilave ettiğiniz diş macunu ile fırçalayarak kolaylıkla kurtulabilir pırıl pırıl bir ayakkabı elde etmiş olursunuz.

sivilce nasıl geçer-dişmacunu

Sivilceden rahatsız olan biriyseniz onu sıkmak isteyebilirsiniz, eğer sıktığınız sivilcenin üzerine ufak miktarda diş macunu sürün ve su ile durulayın, kızarıklık ve şişkinliğin geçtiğini göreceksiniz.

deniz gözlüğü

Deniz gözlüklerinizin sürekli olarak buharlaştığından şikayet ediyorsanız, diş macunu sürün ve güzelce bol su ile durulayın, daha net gördüğünüzü ve buharlaşmadığını farkedeceksiniz.

oksitlenmiş gümüş temizleme

Gümüş takılar bir süre sonra doğal yapısından dolayı bir süre sonra oksitlenmeye başlar, ancak gece yatmadan önce diş macunu sürün ve sabah kalkın sonra durulayın işte takılarınız artık pırıl pırıl.

soğan kokusu giderme

Soğan sarımsak gibi kokusu keskin ve elden bir türlü gitmeyen bu kokular için diş macunu yardımınıza yetişiyor, ellerinizi diş macunu ile yıkadığınızda değişimi siz de farkedeceksiniz.

diş macunu pratik bilgiler

Çocuğunuzun rastgele anlamsız bir şekilde duvara çizdiği istenmeyen çizimleri diş macunu yardımıyla giderebilirsiniz.

Gazeteler