Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Emilie De Ravin’in Hayatı Filmleri

Lost dizisiyle tanınan Emilie

Lost dizisiyle tanınan Emilie De Ravin,İlk başrolünü Beastmaster adlı yapımda oynadı. Bundan önce de Tess Harding rolüyle bir gençlik dizisi olan Roswell’de bir yaratığı canlandırdı. Bu dizinin sonlarına doğru kendi yaratık türünün ve oğlunun kimliğinin deşifre olmaması için hayatını feda ederek diziden ayrıldı. Bu rol ona Los Angeles’a taşınmasından bir ay sonra, 18 yaşına girmesinin hemen ardından teklif edilmişti.

2006 yılında iki tane filmde oynadı. The Hills Have Eyes adlı korku filminde Brenda Carter rolünü oynadı. Oynadığı diğer film Brick ise Sundance Film Festivalinde çok popüler olmuştur.

17 Haziran 2007’de MuchMusic Video Ödülleri’nde görünmüştür.

2008 yılında Ball Don’t Lie adlı filmde rol almıştır. 2009 yılında The Perfect Game filminde rol almıştır. Ve aynı yıl Public Enemies filminde Johnny Depp ile rol almıştır. Yine 2009 yılında Rogue’s Galleryisimli filmde rol almıştır. 2010 yılında The Chameleon isimli filmde rol almıştır. Yine aynı yıl Guardians of Ga’Hoole filminde seslendirme yapmıştır. Ve yine 2010 yılında Robert Pattinson ile Remember Me filminde rol almıştır. Robert Pattinsonla sevgili olma dedikoduları çıkmıştır ve ikili bu konuda açıklama yapmamıştır.

Gazeteler