Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Metin Arolat evli mi? Kaç çocuğu var?

Metin Arolat’ın evli olduğuna veya çocuk sahibi olduğuna dair herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

Metin Arolat’ın evli olduğuna

 

 

İstanbul’da sahne aldığı mekanda şarkı söylerken fenalaşan ve hayatını kaybeden Metin Arolat ile ilgili şok gerçek ortaya çıktı. Demet Sağıroğlu, yakın arkadaşı Metin arolat’ın ölüm diyeti yaptığını söyledi.

Kadıköy’de dün gece bir mekanda sahneye çıkan Metin Arolat fenalaşmış ve hastaneye kaldırılmıştı. 52 yaşındaki sanatçı kalp krizi geçirerek yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Metin Arolat’ın ölümü sonrası yakın arkadaşı Demet Sağıroğlu’nun açıklamaları dikkat çekti.

ÖLÜM DİYETİ Mİ YAPTI?

Yakın arkadaşı Demet Sağıroğlu, Metin Arolat’ın ölüm haberini alır almaz hastaneye koştu. Hastane çıkışında Bir açıklamada bulunan Demet Sağıroğlu, çok yakın arkadaş olduklarını, Onu çok sevdiğini ve kardeşi gibi gördüğünü söyledi. Metin Arolat’ın son dönemlerde rejim yaptığını belirten Demet Sağıroğlu, “Bizde hep vardır ölüm diyetleri. Herhalde kalbi kaldırmadı. Gülerek gitti. Menajeri öyle söyledi. Çok neşeliymiş. Ailesi İzmir’deymiş. İstanbul’da ailesi yok. Birkaç sene önce annesini kaybetmişti. Onun da ağırlığı vardı üstünde. Menajeri ile güle oynaya gelmişler işe. Sahnede bir ara kötü olmuş.” İfadelerini kullandı.

 

Metin Arolat’ın sahnede fenalaştıktan sonra arka tarafa geçtiğini burada kolunun uyuştuğunu söylediğini belirten Demet Sağıroğlu, ardından iyi olduğunu söyleyerek tekrar sahneye çıktığını anlattı. Sahnede bir anda yere yığıldığını belirten demez Sağıroğlu, Orada bulunan hemşirenin ilk müdahaleyi yaptığını ve ardından gelen ambulansla Metin Arolat’ın hastaneye kaldırıldığını dile getirdi. Önce sahne aldığı mekanda ardından da yolda Metin Arolat’ın kalbinin durduğunu belirten demez Sağıroğlu, yapılan müdahalelere rağmen kalbini çalıştıramadıklarını söyledi.

Metin Arolat kimdir? Şarkı Metin Arolat kaç yaşında ve neden öldü?

Metin Arolat, 28 Mayıs 1972 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Metin Arolat, Mevlana’nın 23. kuşak torunudur. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nden mezun olan Arolat, mezun olduktan sonra İstanbul’a taşındı. Bir reklam ajansında işe başlayan Metin Arolat, ardından Amerika’ya gidip reklamcılık eğitimi almıştır.

1995 yılında Ayrılık Olmaz isimli albüm ile müzik piyasasına giriş yapan Metin Arolat, hem yönetmenlik hem şarkıcılık kariyerini birlikte yürüttü. “Ayrılık Olmaz”, “Yine Bir Başıma”, “Kabul Et”, “Lütfen Yaz Gelsin”, “Çok Daha Ötesi”, “Karavan” gibi albüm ve single çalışmalarına imza atan Arolat, birçok markanın reklam filmlerinde yönetmenlik yaptı.

Müzik kariyeri boyunca pop müziğin sevilen isimlerinden biri haline gelmiş, kendine has tarzı ve enerjik sahne performanslarıyla dikkat çekmiştir.

METİN AROLAT NEDEN ÖLDÜ?

İstanbul Kozyatağı’nda bir otelde sahne alan Arolat, sahnede aniden fenalaşarak yere yığıldı. Kalp masajı yapılan 52 yaşındaki şarkıcı, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastaneden Arolat’ın hayatını kaybettiği açıklandı.

Son dakika: Ünlü şarkıcı hayatını kaybetti! Metin Arolat neden öldü, hastalığı neydi? Metin Arolat kimdir, kaç yaşında?

Metin Arolat, İstanbul Kozyatadaki bir kulüpte Şrkı söylerken fenalaşı. Kalp krizi geÇirdiğ söylenen Arolat hastaneye kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Metin Arolat kimdir?
Metin Arolat, 28 Mayıs 1972 Tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. Anne tarafından Çerkez, baba tarafından İstanbulludur. Baba tarafından “Ali Muhsin PaŞâ€, “Hasan İzzet PaŞâ€ ve “Çerkez Mehmet”in torunu olan Metin Arolat, ayrıca Mevlana’nın 23. kuŞk torunudur. Dedesi 23 Temmuz 1897 Doğumlu ünlü Türk Şiri “Ali Mümtaz Arolat”dır.
Metin Arolat, İzmir Dokuz Eylül Üiversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşetme Bölümünden mezun olmuşur. Mezun olduktan sonra İstanbul’a taşınmış ve bir reklam ajansında yönetmen asistanı olarak Çalışaya başamışır. Ardından Amerika’ya gitmiş ve Part Time işerde Çalışış ayrıca University of Illinois’ta Reklamcılık eğtimi almışır. Türkiye’de döndükten sonra Star tv, Kanal 6 ve Atv’nin Tanıtım Bölümlerinde Yönetmenlik yapmışır.1995 yılında Ayrılık Olmaz isimli albüm ile müzik piyasasına giriş yapan Metin Arolat hem reklamcılık, hem yönetmenlik hemde albüm Çalışalarını sürdürmüşür. Kendi kliplerini ve o dönemde Tarkan’nın kliplerini yönetmişir. Şimdiye kadar toplam 5 albüm yayımlamışır.Albümleri:1995 – Ayrılık Olmaz1998 – Yine Bir Başıma2005 – Kabul Et2010 – Lütfen Yaz Gelsin (Single)2010 – Çok Daha Ötesi2014 – Karavan
Metin Arolat birÇok markanın reklam filmlerinde yönetmenlik yapmışı.
Metin Arolat, Wanda Nara ve İcardi’nin reklam filmini Çekmişi.
Metin Arolat ünlü isimlerin klip yönetmenliğni yapıyordu
Demet Akalın, Deniz Seki gibi birÇok ismin kliplerinde yönetmenlik yapmışı.
Metin Arolat son olarak Armağn Çağlayan’a konuk olmuşu
Metin Arolat programda “Hayatta en mutlu olduğum yer sahne” demişi ve sahneye Çıkmayı kendine bir terapi olarak gördüğünü belirtti. SanatÇı bir aileden geldiğni ve bazı şeylerin genetik olduğunu söyleyen Arolat, “Şarkı söylemek insanlarla aramda bir köprü” diye ekledi.
Kabak çеkirdеği, еn sağlıklı atıştırmalıkların
Sıradaki Haber Kabak çekirdeğinin gizli tehlikesi! Bunu duyan şaşıp kalıyor
Gazeteler