Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Necla İnci Bayrak CHP Antalya İl Kadın Kolları Başkanlığına seçildi

1967 yılında Ordu’da doğan ve uzun yıllar sivil havacılık sektöründe çalışan Necla İnci Bayrak, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Kadın Kolları Başkanı oldu.

1967 yılında Ordu'da doğan

CHP Antalya’da Kadın Kolları’nda seçimi 30 Haziran’da yapıldı. CHP Antalya İl Kadın Kolları Başkanlığı için Necla İnci Bayrak seçimi kazanan isim oldu. İşletme ve Sosyoloji lisans derecelerini tamamladıktan sonra, Ankara ve İstanbul’da iş ve eğitim hayatını sürdüren Bayrak, daha sonra Antalya’ya yerleşti. Siyasi yaşamına Muratpaşa ilçe örgütünde başlayan Bayrak, burada iki dönem ilçe başkan yardımcılığı görevinde bulundu. Bu süreçte, yerel ve genel seçimlerde aktif rol alarak sokak sokak, kapı kapı çalıştı.

Geçtiğimiz yıl yapılan il kongresinde delegelerin desteğiyle il başkan yardımcılığı görevine seçilen Necla İnci Bayrak, emeğin en yüce değer olduğuna inanan ve örgütlü mücadeleyi her şeyin üstünde tutan biri olarak, CHP Antalya İl Kadın Kolları Başkanlığı için aday oldu. Bayrak, Kadın hakları mücadelesini ileri taşımak ve örgütlü mücadeleyi büyütmek için yola çıktığını belirten Bayrak, “Kararlıyız, inatçıyız. Yolumuz açık, yolumuz aydınlık olsun!”